Smith & Smule på Skarmyra Allaktivitetshus

Arrangementsinformasjon
Default file 1485766941

Smith og Smule er en duo bestående av Eline Smith Rydningen og Jon-Willy Rydningen. De har påtatt seg oppgaven med å kåre de vakreste sangene i hele verden - og inviterer til en aften hvor de presenterer sine versjoner av disse, ispedd materiale de selv har skrevet. De har vært på allaktivitetshusets kafe tidligere og vi vet at vi får en varm og rikholdig musikalsk fredagskveld med tilhørende riktig ost og rødvin.


  Eline Smith Rydningen - vokal.

  Sanger og musikkterapeut, utdannet ved Aalborg Universitet.

  Jobber som musikkterapeut i eldreomsorgen i Fredrikstad, og har parallelt med dette solistoppdrag innen sjangerne jazz, pop og vise. Som korist har hun bl.a. hatt oppdrag med Secret Garden og Nik Kershaw.... Hun har også oppdrag som sanginstruktør og driver foredragsvirksomhet om temaene musikkterapi og musikkbevissthet.  

  Jon-Willy Rydningen - piano og keyboards.
  Keyboardist, produsent og låtskriver fra Sandnessjøen, bosatt i Rygge. Har studert komposisjon ved Norges Musikkhøgskole. Har i løpet av drøyt 25 år medvirket på mer enn 300 album med norske og utenlandske artister og spilt konserter med bl.a. Oslo Filharmoniske Orkester, Ole I'Dole, Junipher Greene, Anita Skorgan og Nik Kershaw. Har vært orkesterleder på godt over 100 NRK-program, deriblant Den store klassefesten, Wiese, Rondo og Sommeråpent. Siste opptreden i Tønsberg var i desember 2016 som pianist i Domkirken med Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Rune Larsen m.fl. på konserten "Stille natt, Hellige Natt".

 Vi åpner dørene kl. 19.00
 Konsertstart kl. 20.00
 Inngang 150,-